Roolit
- "Hallitsija"-rooli hallitsee projektin käyttäjiä ja datan käyttöä
- "Käyttäjä"-rooli voi lisätä ja muokata projektitietoja ja muokata työkaluja
- "Osallistuja"-rooli voi vain tarkastella projektitietoja, lisätä kommentteja ja hallita aiheita
- "Työmaa" on sama kuin "Käyttäjä", mutta mobiilikäyttöliittymällä, joka on optimoitu työmaakäyttöön
- "Katselija" voi vain tarkastella projektin sisältöä
- "Julkinen" voi avata projekteja katselua varten ja täyttää lomakkeita, jos projekti on asetettu "Julkiseksi"
Toimintojen käyttöoikeudet
- Avaa roolit
- Etsi taulukosta ominaisuus, jota haluat hallita
- Ota käyttöön/poista käytöstä kunkin roolin (Hallitsija, Käyttäjä, Osallistuja, Työmaa, Katselija, Julkinen) kytkin
- Napsauta Tallenna ottaaksesi muutokset käyttöön
Huomioita eri valinnoista:
- Kartan valitsin voidaan kytkeä pois päältä eri rooleista. Jos organisaatio haluaa poistaa taustakartan valitsimen käytöstä kaikilta käyttäjiltään, POIS-asetus voidaan tallentaa projektimalleihin, jolloin kartan valitsin pysyy pois päältä kaikille organisaation käyttäjille.
Käynnistysoikeudet
Nämä asetukset pakottavat projektit käynnistymään tietyissä asetuksissa PÄÄLLÄ tai tietystä ennalta määritetystä näkökulmasta.
Huomautukset
- Julkiset asetukset ovat voimassa, kun projekti julkaistaan julkisena projektina
- Ominaisuuden poistaminen käytöstä roolissa piilottaa sen kyseisen roolin käyttäjiltä ja estää pääsyn kyseiseen työkaluun